İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Ödül Alan Akademisyenlere Madalyaları Takdim Edildi

[08.10.2019] Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp, 17 - 22 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı'nda (ISIF'19); 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan akademisyenlerimizle bir araya geldi. Balgat Kampüs'te gerçekleştirilen buluşmada Sıtkı Alp, gümüş madalya alan Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Sibel Tarıyan Özyer'e, bronz madalya alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Geçim ile Prof. Dr. Klaus Werner Schmidt'a madalyalarını takdim etti. Rektör Prof. Dr. Can Çoğun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Geçim, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Tankut Aslantaş'ın da katılım gösterdiği buluşmada, akademisyenler tebrik edilerek, başarılarının devamı dilendi.

Kaynak: http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/4364/%C4%B0stanbul_Uluslararas%C4%B1_Bulu%C5%9F_Fuar%C4%B1nda_%C3%96d%C3%BCl_Alan_Akademisyenlere_Madalyalar%C4%B1_Takdim_Edildi.html