TaleWorlds Entertainment'a Teknik Gezi Düzenledik

[03.11.2019] 31 Ekim 2019 Perşembe günü Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu, TaleWorlds Entertainment firmasına teknik gezi gerçekleştirmiştir.

Türkiye'de ve dünyada alanında saygın bir konuma sahip, kendi oyun motorunu kullanarak geliştirme yapan TaleWorlds Entertainment, öğrencilerimize oyun geliştirme süreçleri ile ilgili deneyimlerini aktardı. Son projeleri olan "Mount & Blade II: Bannerlord" oyunu ile ilgili bilgilendirme yapan TaleWorlds Entertainment; kullandıkları yazılım mimarileri ve tasarım yöntemlerinin yanı sıra sektördeki programlama prensiplerinden de bahsetmiş olup, oyun sektöründe kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimizin üniversitede görmüş oldukları eğitim sürecinde izlemeleri gereken yol ile ilgili yönlendirmelerde bulundu.