3. Sanal Gerçeklik & Arttırılmış Gerçeklik & Ciddi Oyunlar Buluştayı

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz sanal gerçeklik arttırılmış gerçeklik ve ciddi oyun buluştayız 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi. Çankaya Teknoloji Transfer Ofisi, TaleWords, Bilge Adam Akademi'nin sponsorluğunda gerçekleşen buluştayımıza, TaleWords, MilSoft, Portokal Teknoloji Şirketlerinden ve Bilkent Üniversitesinden Sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik ve ciddi oyunlar alanlarında araştırmalar yapan konuşmacılar katıldılar.

Buluştayımızın ikinci kısmı olarak planlanan çalıştayımızda ise IDEASIS şirketi tarafından üç boyutlu oyun geliştirme için giriş seviyesinde bir eğitim düzenlendi. Buluştay'a katılan 53 kişi'den 23 katılımcımız TaleWords ve Bilge Adam tarafından verilen eğitim ve tişört ödülleri, çalıştaya katılan ve katılım sertifikası alan 36 kişi arasından 3 katılımcımız PS4 için Mount & Blade oyunu kazandılar.

Buluştay fotoğrafları için tıklayın.