Bölüm Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri ile Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş.'ye Teknik Gezi Düzenledik

25 Şubat 2019 Pazartesi günü Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu olarak Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş.'ye teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Coğrafi harita sistemleri alanında son derece güçlü olan firma; kendi şirket kültürünü geliştirmiş köklü bir yapıya sahip olmasıyla, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle ve tabii ki tüm bunları mesleğimiz ile harmanlamasıyla öğrencilerimizin dikkatini çekmiştir.

Öğrencilerimiz ziyaret sırasında yapılan sunumda Başarsoft'un Google, Yandex, Apple gibi firmalara sağladıkları hizmetlerinin yanı sıra Gören-Göz gibi sosyal sorumluluk projelerinin ortaya çıkış süreçlerini, geliştirilme aşamalarını ve Ar-Ge kültürünü öğrenme fırsatını elde etmiştir. Bunların yanı sıra Başarsoft firmasında çalışmakta olan mühendisler, kariyer gelişimleri sırasında edindikleri tecrübeleri öğrencilerimiz ile paylaşarak gelecekte öğrencilerimizi nelerin beklediği ve öğrencilerimizin neler yapmaları gerektiği hakkında yol göstermişlerdir.