Online Seminerler

Afşın Akdoğan, 19.05.2020 14:00

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde tamamlayan Dr. Afşın Akdoğan yüksek lisans derecesini Cornell Üniversitesi Bilgisayar Bilimlerinde, Doktorasını ise University of Southern California'dan aynı bölümden almıştır. Ebay ve Yahoo'da çalıştıktan sonra sonra 5 yıldır Google'da çalışmaktadır. Bu etkinliğimizde Amerika ve Silikon Vadisindeki Hi-Tech şirketlerin işe alımlarda profesyonellerden beklentileri, kariyer başvurularında yapılan hatalar, Amerika'da kariyerinizi nasıl yapılandırabilirsiniz gibi konuları 12 yıldır Amerika'da dünya devi şirketlerde görev alan bir profesyonelden direkt dinleme şansınız olacaktır.

Zoom Meeting ID: 996 3322 8341

Çetin Çavdar, 22.05.2020 10:30

Çetin Çavdar, 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nden lisans derecesini ve 2010 yılında da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü'nden yüksek lisans derecesini aldı. 2005-2010 yıllari arasında MHT Elektronik ve Milsoft A.Ş'de yazılım mühendisi görevleriyle çalıştıktan sonra, 2010-2013 yıllarında 3 farklı girişimde, kurucu ortak ve teknik müdür olarak görev yaptı. 2013 yılında önce T2 Yazılım'da 1 sene, daha sonra da Udemy Ankara şirketinde 2 sene yazılım mühendisi rolleriyle çalıştıktan sonra, 2016 yılında San Francisco'ya yerleşti. 2.5 yıl Udemy San Francisco ofisinde çalışan Çetin, 2019 yılında Twitter ekibine katıldı. Çetin, halen Twitter San Francisco ofisinde yazılım mühendisi ünvanı ile çalışmalarına devam etmektedir. Bu etkinlikte Twitter ve Udemy'deki kurum kültürü, buralardaki çalışma düzeni ve Türkiye'de girişimcilik hakkında tüm merak ettiklerinizi doğrudan sorma şansınız olacaktır.

Zoom Meeting ID: 995 0478 2166